Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

boerderij te koop noord holland

Meer dan 2500 m² 10. Hier treft u ons openbare aanbod losse gronden aan.

Armoj M9rjaam
Armoj M9rjaam

Land Alle Verenigde Staten Portugal Frankrijk Nieuw Zeeland Denemarken Duitsland Canada Roemenie Nederland.

. Hieronder vindt u ons aanbod woonboerderijen in Noord-Holland. 246 m² voorzien van koelcel 50 m². Zoekt u een woning of woonboerderij. Buitenstates in Noord-Holland Noord-Holland Noord-Holland heeft prachtige landelijke gebieden te bieden waar je nog kunt rekenen op de rust en ruimte zoals je die wellicht kent van andere delen van het land.

Type boerderij Alle Akkerbouwbedrijf melkveebedrijf nertsenhouderij Vakantiepark Varkenshouderij Veehouderij. Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs. Zeer fraai in het buitengebied van Langeveen gelegen nieuw gebouwde boerderij bouwjaar 2013 met multifunctionele schuur opp. Dan helpen wij u met de bemiddeling en helpen u waar nodig is.

Zoek je woonboerderijen te koop in Provincie Noord-Holland. Met ons uitgebreide aanbod hebben wij altijd wel een landelijk wonen object in de verkoop voor mensen die bijzonder willen wonen. Zo bieden wij agrarisch onroerend goed aan in Drenthe Groningen Friesland en Overijssel. Exclusieve Boerderij Met 6 Kamers Te Koop In Purmerland Gemeente Landsmeer.

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs. Maak een gratis Klaver profiel aan en ontvang ons nieuwe aanbod 5 dagen voordat het op funda staat. De wereld van agrarisch vastgoed is echter niet altijd even transparant. Een zee aan ruimte en een karakteristieke en bijzonder sfeervolle vrijstaande boerderij in een id.

Elke dag nieuwe woonboerderijen te koop in provincie Zuid-Holland. 134 beschikbare woonboerderijen te koop provincie Noord-Holland op Zahnl. Elke dag nieuwe woonboerderijen te koop in provincie Noord-Holland. Bungalow of eengezinswoning in het buitengebied.

Otten Agrarisch heeft een groot aanbod woonboerderijen bouw- en akkerbouwgrond. Op deze pagina vindt u ons aanbod landelijk wonen. Zeer fraai in het buitengebied van Langeveen gelegen nieuw gebouwde boerderij bouwjaar 2013 met. Meer dan 500 m² 19.

Het grootste aanbod losse grond - weiland grasland en bouwland- in Noord-Holland vindt u bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Ingrijpende beslissingen worden vaak. Het is gemakkelijk om je boerderij zelf te verkopen met een gratis advertentie op Boerderij Te Koop. Badkamer met douche dubbele wastafel en toilet is in de staart van de boerderij gelegen.

Op funda vind je momenteel 61 woonboerderijen te koop in Provincie Zuid-Holland. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwe aanbod. Steun Oekraïne Doneer aan Giro 555. Ons wereldwijde aanbod van.

Meer dan 150 m² 19. Op zoek naar woonboerderijen in Provincie Zuid-Holland. Ervaar de luxe vrijheid comfort en ruimte van landelijk wonen. 26 Woningen in Noord Holland vanaf 500.

Dé partner in aan- en verkoop. Hiermee kunt kijken welk agrarisch onroerend goed te koop staat in uw gewenste branche of plaats. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht stolpboerderij noord holland. Klaver Makelaardij is de landelijk wonen specialist van Noord-Holland.

Dit perceel is totaal 072175 hectare. Oude boerderij te koop. Meer dan 150 m² 32. 1463 ND Noordbeemster Beemster Noord-Holland.

Met ons platform bereik je gericht jouw doelgroep van mensen die een boerderij willen kopen. Funda in business helpt u direct uw nieuwe bedrijfsruimte te vinden. Bekijk het grootste aanbod boerderijen te koop van Nederland. Noord-Holland is de provincie met steden als Amsterdam en Haarlem maar kent aan de andere kant ook landelijke gebieden in bijvoorbeeld Venhuizen en Schoorl.

We hebben 11 koopwoningen voor je zoekopdracht stolpboerderij noord holland met prijzen vanaf 550000. Meer dan 1000 m² 16. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland. Wilt u ook een boerderij of een stuk grond kopen verkopen of laten taxeren.

Bekijk het grootste aanbod landelijk gelegen woningen te koop in Nederland. Tot 150 m² 1. Zoekt u een woning of woonboerderij. Franssenstraat 98 Vianen NB.

Kijk hieronder welke boerderij te koop is. Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonennl. Exclusieve Boerderij met 8 kamers te koop in Jisperweg Noordbeemster Gemeente Beemster Noord-Holland. Ook als je al een makelaar hebt is extra promotie via ons platform nooit verkeerd.

Ons platform helpt je om jouw boerderij snel te verkopen. Agrariërs lopen niet te koop met mogelijke toekomstplannen. Meer dan 500 m² 28. Vind wat je zoekt voor de beste prijs.

Meer dan 5000 m². Woning In Purmerland gezien. Meer dan 1000 m². Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonennl.

Op funda vind je het meest complete aanbod met 72 woonboerderijen te koop. Kop van Noord-Holland 12. Huizen die met name te koop staan in het buitengebied van Noord-Holland. 132 beschikbare woonboerderijen te koop provincie Zuid-Holland op Zahnl.

Maak een Klaver Profiel. Op funda in business vindt u 18 agrarische bedrijven te koop en te huur in Provincie Noord-Holland. Bekijk het grootste aanbod boerderijen te koop van Nederland. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van onze filterfunctie.

Dé partner in aan- en verkoop. Klaver Makelaardij is de landelijk wonen specialist. Purmerland 66 te purmerland landsmeer bel nu voor het maken van een afspraak of voor het opvragen van een brochure van deze magnifieke boerderij bouwjaar.

Woonboerderij Noord Holland Trovit
Woonboerderij Noord Holland Trovit
Woonboerderij Stolp Te Koop Westdijk 16 Te Zuidschermer
Woonboerderij Stolp Te Koop Westdijk 16 Te Zuidschermer
Woonboerderij Noord Holland Trovit
Woonboerderij Noord Holland Trovit
Te Koop Boerderij In Noord Holland Trovit
Te Koop Boerderij In Noord Holland Trovit
Heerlijk Wonen In Westfriesland Helft Van Stolpboerderij
Heerlijk Wonen In Westfriesland Helft Van Stolpboerderij

Posting Komentar untuk "boerderij te koop noord holland"